Steps to Prepare Speedy Yaourts maison à la vanille et à la confiture de fraise

Yaourts maison à la vanille et à la confiture de fraise.

Yaourts maison à la vanille et à la confiture de fraise

it is Drew, welcome to my recipe site. Today, I will show you a way to prepare a distinctive dish, yaourts maison à la vanille et à la confiture de fraise. One of my favorites. This time, I am going to make it a bit unique. This will be really delicious.

Yaourts maison à la vanille et à la confiture de fraise is one of the most well liked of current trending meals in the world. It's enjoyed by millions daily. It's easy, it is fast, it tastes yummy. Yaourts maison à la vanille et à la confiture de fraise is something that I have loved my whole life. They're fine and they look wonderful.

To begin with this recipe, we must first prepare a few ingredients. You can cook yaourts maison à la vanille et à la confiture de fraise using 5 ingredients and 1 steps. Here is how you cook that.

The ingredients needed to make Yaourts maison à la vanille et à la confiture de fraise:

  1. Get 1 litre of lait entier.
  2. Make ready 60 gr of sucre.
  3. Take of Poudre de gousses de vanille.
  4. Prepare 1 of sachet de ferment lactique Alsa.
  5. Make ready of Confiture de fraise.

Steps to make Yaourts maison à la vanille et à la confiture de fraise:

  1. Mélanger le lait avec le Sucre et rajouter de la poudre de vanille. Bien mélanger et rajouter ensuite le sachet de ferment. Dans 8 pots répartissez 1 cuillère à soupe de confiture chacun. Ensuite verser la préparation au lait dans chaque pot. Mettre en yaourtiere pour 8h a 10h de cuisson mode yaourt(multidelice programme 1) la cuisson dépend de la fermeté et acidité que vous désirez. 😉.

So that is going to wrap it up for this exceptional food yaourts maison à la vanille et à la confiture de fraise recipe. Thanks so much for your time. I'm confident that you can make this at home. There's gonna be interesting food at home recipes coming up. Remember to bookmark this page in your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!

Post a Comment

Previous Post Next Post