Recipe of Award-winning Sablés de Noël à la confiture

Sablés de Noël à la confiture.

Sablés de Noël à la confiture

Hello everybody, The first thing which you want to master is what the different terminology you'll discover in recipes actually means. There are lots of brand new and sometimes foreign sounding terms that you will see in recipes that are common. These terms may mean that the difference in recipe failure or success. You ought to be able to come across a good section in virtually any inclusive cook book which explains the different definitions for unknown speech. If you're not absolutely sure what's meant by"folding in the eggs" it really is in your best interests to look this up. Today, we're going to prepare a distinctive dish, sablés de noël à la confiture. One of my favorites food recipes. For mine, I am going to make it a bit unique. This will be really delicious.

Sablés de Noël à la confiture is one of the most well liked of recent trending meals on earth. It's simple, it's fast, it tastes yummy. It is appreciated by millions every day. Sablés de Noël à la confiture is something which I've loved my entire life. They are nice and they look fantastic.

To begin with this particular recipe, we must prepare a few components. You can have sablés de noël à la confiture using 10 ingredients and 4 steps. Here is how you cook it.

The ingredients needed to make Sablés de Noël à la confiture:

  1. Make ready 250 g of farine.
  2. Prepare 70 g of sucre.
  3. Take 1 of oeuf.
  4. Take 120 g of beurre.
  5. Get 2 of càc de levure chimique.
  6. Prepare 1 of pincée de sel.
  7. Make ready 1 of sachet de sucre vanillé ou de 1 càc d’extrait de vanille.
  8. Get of Quelques gouttes de citron.
  9. Make ready of De la confiture.
  10. Take of Du sucre glace.

Instructions to make Sablés de Noël à la confiture:

  1. Mélangez la farine avec le sel et la levure. Faites un puits au centre et versez-y les sucres, le jus de citron, l’œuf et le beurre coupé en petit cube..
  2. Commencez par mélanger les ingrédients qui sont au centre ensemble puis petit à petit ramenez la farine. Frottez le tout entre vos mains jusqu’à ce que le beurre s’intègre complètement puis formez une boule. Placez-la sur un film alimentaire puis aplatissez-la avec la paume de votre main. Recouvrir et laissez reposer au moins 1h au frais..
  3. Préchauffez votre four à 180°C. Étalez votre pâte sur un plan de travail légèrement fariné. À l’aide d’un emporte-pièce découpez les disques. Prenez la moitié des disques et faites une découpe au centre. Enfournez pendant 8 minutes. Laissez refroidir sur une grille..
  4. Sur les disques entiers répartissez la confiture. Sur les autres saupoudrez légèrement de sucre glace et placez-les sur le dessus. Conserver dans une boîte hermétique..

So that's going to wrap it up with this special food sablés de noël à la confiture recipe. Thanks so much for your time. I'm sure that you will make this at home. There's gonna be more interesting food in home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page on your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!

Post a Comment

Previous Post Next Post