☆Muffins aux Fraises Coeurs Coulant à la Confiture☆.
Hey everyone, First thing that you need to learn is what the different terminology you will find in recipes actually means. There are many brand new and at times foreign sounding terms you may see in common recipes. These terms can mean that the difference in recipe success or failure. You need to be able to detect a good section in any inclusive cookbook which explains different definitions for unfamiliar terminology. If you aren't absolutely sure what is meant by"folding into the eggs" it really is in your best interests to check it up. Today, I will show you a way to make a distinctive dish, ☆muffins aux fraises coeurs coulant à la confiture☆. One of my favorites. This time, I am going to make it a bit tasty. This will be really delicious.
☆Muffins aux Fraises Coeurs Coulant à la Confiture☆ is one of the most popular of recent trending meals on earth. It's enjoyed by millions every day. It is simple, it is quick, it tastes yummy. They are nice and they look wonderful. ☆Muffins aux Fraises Coeurs Coulant à la Confiture☆ is something that I have loved my whole life.
To begin with this particular recipe, we must prepare a few components. You can cook ☆muffins aux fraises coeurs coulant à la confiture☆ using 13 ingredients and 6 steps. Here is how you cook that.
The ingredients needed to make ☆Muffins aux Fraises Coeurs Coulant à la Confiture☆:
- Make ready 230 gr of farine.
- Make ready 4 of oeufs.
- Prepare 115 gr of beurre.
- Take 160 gr of sucre.
- Get 1/2 of sachet de levure chimique.
- Get of Confiture de fraise (maison).
- Prepare 2 of belles càs de vanille liquide.
- Take of quelques fraises coupées en morceaux.
- Get of Coulis de fraises.
- Take of > Compote fraise :.
- Take 100 g of fraises.
- Prepare 1/2 gousse of vanille.
- Get 20 g of sucre.
Steps to make ☆Muffins aux Fraises Coeurs Coulant à la Confiture☆:
- Pour la compote de fraises : Laver les fraises, les équeuter, les couper en 2 Mettre les fraises dans une casserole avec le sucre et 2 cuillerées à soupe d'eau. Ajouter la gousse de vanille fendue dans la longueur. Cuire à feu très doux pendant 5 à 10 mn à partir de l'ébullition, en remuant de temps en temps avec une cuillère en bois Laisser refroidir.
- Préchauffer le four à 180°C.
- Dans un saladier, battre les oeufs et le sucre. Ajouter le beurre fondu, la compote et la vanille. Mélanger. Incorporer la farine et la levure et bien mélanger le tout. Ajouter les morceaux de fraises et remuer..
- Verser à moitié dans des moules à muffins en silicone et déposer une cuillère à café de confiture. Recouvrir d'une cuillère à soupe de pâte.
- Répéter l'opération. Pour finir, j'ai utilisé un surplus de coulis de fraises en déposant des petites gouttes sur le dessus pour faire des marbrures à l'aide d'un pique.
- Enfourner entre 15 et 20 min à 180°C.
So that is going to wrap this up for this exceptional food ☆muffins aux fraises coeurs coulant à la confiture☆ recipe. Thanks so much for reading. I'm sure you will make this at home. There's gonna be more interesting food at home recipes coming up. Remember to save this page on your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!