Step-by-Step Guide to Make Quick Confiture de Pastèque🍉

Confiture de Pastèque🍉.

Confiture de Pastèque🍉

Hello everybody, The first thing which you want to learn is the different terminology you'll discover in recipes actually means. There are lots of new and at times foreign sounding terms you will find in common recipes. These terms may mean that the gap in recipe success or failure. You ought to be able to discover a fantastic section in any inclusive cookbook that explains the different definitions for unfamiliar speech. If you aren't absolutely certain what's meant with"folding in the eggs" it is in your interests to look this up. Today, we're going to prepare a distinctive dish, confiture de pastèque🍉. It is one of my favorites. For mine, I will make it a little bit unique. This will be really delicious.

Confiture de Pastèque🍉 is one of the most popular of recent trending meals in the world. It is simple, it's fast, it tastes delicious. It's enjoyed by millions every day. Confiture de Pastèque🍉 is something which I have loved my whole life. They are fine and they look fantastic.

To get started with this recipe, we must prepare a few ingredients. You can cook confiture de pastèque🍉 using 7 ingredients and 13 steps. Here is how you can achieve that.

The ingredients needed to make Confiture de Pastèque🍉:

  1. Prepare 2 kg of Pastèque.
  2. Make ready 1 kg of sucre blond bio.
  3. Make ready 2 of sachets d'aguar aguar.
  4. Make ready 20 cl of jus pomme.
  5. Prepare 5 cl of jus de citron.
  6. Make ready of Les zestes de 3 citrons jaunes bio.
  7. Get 2 of sachets de sucre vanillé.

Instructions to make Confiture de Pastèque🍉:

  1. Ebouillanter vos pots de confiture nécessaire. Soit à 70° au lave vaisselle, soit dans de l'eau bouillante quelques minutes..
  2. Laver et peler la pastèque. La Peser..
  3. Dans une grande marmitte, mettre en maceration : la pastèque, le sucre blond, le sucre vanillé, le jus de citron et le jus de pomme. 24h au frigo..
  4. Réaliser les zestes de citron confits:.
  5. Blanchir : Dans une casserole, mettre de l'eau froide et ajouter les zestes de citron. Laisser cuire jusqu'à ébullition, à ébullition compter 3 minutes. Les égoutter et les refroidir sous l'eau froide..
  6. Réaliser un sirop: Dans une casserole mettre sucre et eau, exemple 200g eau, 200 sucre..
  7. Y ajouter les zestes de citron, laisser cuire jusqu'à l'obtention d'un sirop. Remuer de temps en temps..
  8. Éteindre le feu et laisser refroidir..
  9. Le lendemain, cuire la confiture. La laisser monter à ébullition puis baisser le feu et cuire 1h à feu doux. Remuer de temps en temps avec une spatule en bois..
  10. Au bout de 1 heure, mixer le tout et ajouter à feu doux l'agar l'agar. Remuer avec un fouet pendant 2 minutes..
  11. Mettre dans chaque pot des zestes de citron. Remplir les pots, les refermer et les mettre tête en bas..
  12. Le lendemain, retourner les pots et coller une jolie étiquette..
  13. Les confitures se conservent au maximum 2 ans..

So that is going to wrap this up with this exceptional food confiture de pastèque🍉 recipe. Thank you very much for your time. I am sure you can make this at home. There's gonna be more interesting food in home recipes coming up. Don't forget to save this page on your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!

Post a Comment

Previous Post Next Post