Simple Way to Prepare Speedy Marmelade de cédrat au Thermomix

Marmelade de cédrat au Thermomix.

Marmelade de cédrat au Thermomix

Hello everybody, I hope you are having an incredible day today. Today, I'm gonna show you how to make a special dish, marmelade de cédrat au thermomix. One of my favorites food recipes. For mine, I'm gonna make it a bit tasty. This is gonna smell and look delicious.

Marmelade de cédrat au Thermomix is one of the most popular of recent trending meals on earth. It is simple, it's fast, it tastes yummy. It's appreciated by millions daily. They are nice and they look fantastic. Marmelade de cédrat au Thermomix is something that I have loved my entire life.

To get started with this recipe, we must first prepare a few ingredients. You can have marmelade de cédrat au thermomix using 3 ingredients and 3 steps. Here is how you can achieve it.

The ingredients needed to make Marmelade de cédrat au Thermomix:

  1. Prepare 1 of cédrat (citron cédrat) soit environ 500 g.
  2. Make ready 400 g of sucre.
  3. Get 1 of pincée de sel.

Steps to make Marmelade de cédrat au Thermomix:

  1. Couper le cédrat en lamelles fines (on peut aussi le râper) et le plonger dans un saladier d'eau froide. Laisser reposer 1 jour voire 2 jours en changeant l'eau toutes les 24 heures. La pulpe du cédrat étant assez amer, plus on le laisse dans l'eau, moins il y aura d'amertume. Je trouve que 2 jours, c'est très bien !.
  2. Égoutter le cédrat, le peser dans le bol du Thermomix et rajouter le même poids du sucre en retranchant 100 g. Mixer 10 secondes/vitesse 6.  Cuire 30 minutes/Varoma/vitesse 1, en remplaçant le gobelet doseur par le panier pour éviter les projections éventuelles..
  3. Verser dans les pots de confiture, les fermer, les retourner pour faire le vide et laisser refroidir. La marmelade peut paraître liquide, mais elle va épaissir en refroidissant. Conserver dans un endroit frais et sec....

So that's going to wrap this up for this exceptional food marmelade de cédrat au thermomix recipe. Thank you very much for your time. I'm confident that you will make this at home. There's gonna be more interesting food at home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page on your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!

Post a Comment

Previous Post Next Post