Panna cotta vanille, fraises en gelée d'hibiscus-gingembre.
Hey everyone, hope you're having an amazing day today. Today, I'm gonna show you how to make a special dish, panna cotta vanille, fraises en gelée d'hibiscus-gingembre. It is one of my favorites. For mine, I am going to make it a little bit tasty. This will be really delicious.
Panna cotta vanille, fraises en gelée d'hibiscus-gingembre is one of the most popular of current trending foods on earth. It's easy, it's fast, it tastes delicious. It's appreciated by millions every day. They're nice and they look fantastic. Panna cotta vanille, fraises en gelée d'hibiscus-gingembre is something which I have loved my whole life.
To begin with this particular recipe, we must first prepare a few components. You can have panna cotta vanille, fraises en gelée d'hibiscus-gingembre using 11 ingredients and 3 steps. Here is how you can achieve it.
The ingredients needed to make Panna cotta vanille, fraises en gelée d'hibiscus-gingembre:
- Make ready of Panna cotta vanille.
- Get 500 ml of crème liquide.
- Get 50 g of sucre.
- Make ready 1 gousse of vanille.
- Get 2 of feuilles de gélatine.
- Prepare of Gelée d'hibiscus-gingembre.
- Take 125 ml of d'eau.
- Prepare 50 g of se sucre.
- Take 1/2 of cmbde racine de gingembre frais râpée.
- Prepare 1 of feuille de gélatine.
- Get of Quelques fraises coupées en fine brunoise.
Steps to make Panna cotta vanille, fraises en gelée d'hibiscus-gingembre:
- Panna cotta : faire tremper les feuilles de gélatine dans l'eau froide. Mettre la crème dans une casserole avec la gousse de vanille fendue et grattée, le sucre et porter à ébullition. Couper le feu et ajouter la gélatine essorée. Bien mélanger et laisser tiédir. Mettre dans les vérines et placer au réfrigérateur..
- Gelée d'hibiscus gingembre : dans une casserole, porter à ébullition l'eau et le sucre et le gingembre râpé. Couper le feu, ajouter les fleurs d'hibiscus séchées et laisser infuser pendant 1h. Filtrer. Mettre la feuille de gélatine à tremper dans l'eau froide quelques minutes avant de l'essorage et de l'ajouter à l'infusion. Laisser refroidir (à température ambiante)..
- 4h après avoir mis les panna cotta au frais, placer la brunoise de fraise dessus puis 2 c à soupe d'infusion d'hibiscus gingembre. Replacer au frais jusqu'au moment de servir..
So that is going to wrap this up with this special food panna cotta vanille, fraises en gelée d'hibiscus-gingembre recipe. Thanks so much for your time. I'm sure that you will make this at home. There is gonna be more interesting food in home recipes coming up. Don't forget to save this page in your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!