Marmelade So British !.
Hello everybody, I hope you are having an amazing day today. Today, we're going to prepare a special dish, marmelade so british !. It is one of my favorites food recipes. For mine, I'm gonna make it a bit unique. This is gonna smell and look delicious.
Marmelade So British ! is one of the most well liked of recent trending foods on earth. It's simple, it is quick, it tastes delicious. It's enjoyed by millions every day. They're fine and they look fantastic. Marmelade So British ! is something which I have loved my whole life.
To begin with this particular recipe, we have to prepare a few ingredients. You can have marmelade so british ! using 5 ingredients and 4 steps. Here is how you cook it.
The ingredients needed to make Marmelade So British !:
- Make ready 1 of kg d'oranges BIO.
- Get 1,100 of kg de sucre blond.
- Prepare 1 of citron BIO.
- Prepare 4 g of d'agar agar.
- Prepare 2 of L d'eau.
Instructions to make Marmelade So British !:
- La veille. Laver bien les agrumes, récupérer les zestes sans vous embêter à retirer la pellicule blanche. Les mettre dans un mixeur pour qu'ils soient très fins. couper en gros morceaux les fruits en retirant les pépins. Mettre l'ensemble dans une casserole à confiture ou dans une cocotte et ajouter l'eau, laisser tremper toute la nuit..
- Le lendemain, mettre à cuire, à demi couvert, 2h la préparation de la veille, sur feu moyen de façon à ce que ça bouillonne légèrement, faites attention à ce que ça ne déborde pas..
- Après 2h arrêter le feu, ajouter le sucre. Mélanger l'agar-agar dans un peu d'eau et ajouter à la préparation. Remettre sur feu moyen et faire bouillir 15 min en mélangeant de temps en temps..
- Immédiatement mettre en pot et fermer les pots. Laisser refroidir et déguster sur un bon pain avec du beurre !.
So that's going to wrap this up with this exceptional food marmelade so british ! recipe. Thanks so much for reading. I am sure you can make this at home. There's gonna be interesting food in home recipes coming up. Remember to bookmark this page on your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!