Cheesecake aux fraises et au skyr.
Hey everyone, hope you are having an incredible day today. Today, I'm gonna show you how to prepare a distinctive dish, cheesecake aux fraises et au skyr. It is one of my favorites food recipes. For mine, I am going to make it a bit unique. This is gonna smell and look delicious.
Cheesecake aux fraises et au skyr is one of the most popular of recent trending meals in the world. It's easy, it is fast, it tastes delicious. It's enjoyed by millions daily. Cheesecake aux fraises et au skyr is something which I have loved my whole life. They are fine and they look fantastic.
To begin with this particular recipe, we have to first prepare a few ingredients. You can have cheesecake aux fraises et au skyr using 13 ingredients and 6 steps. Here is how you cook it.
The ingredients needed to make Cheesecake aux fraises et au skyr:
- Prepare of Le fond du moule :.
- Make ready 100 g of beurre.
- Make ready 24 of biscuits (180 g).
- Make ready of La mousse :.
- Make ready 250 g of Skyr.
- Get 5 c of à s de sucre.
- Get 500 g of fraises.
- Prepare 150 ml of lait écrémé.
- Get 7 of feuilles de gélatine.
- Prepare of Le dessus :.
- Prepare 100 g of gelée de framboises.
- Take 3 c of à s d'eau.
- Get 1 of feuille de gélatine.
Steps to make Cheesecake aux fraises et au skyr:
- Préparer les ingrédients..
- Emietter les biscuits et ajouter le beurre fondu..
- Mélanger pour former une pâte et étaler cette pâte au fond du moule en tassant légèrement. Mettre au frigo..
- Mettre 7 feuilles de gélatine dans de l'eau froide pendant 10 minutes pour les hydrater. Laver les fraises et en réserver 6 pour la décoration. Equeuter les autres fraises et les couper en morceaux puis les mettre dans le bol du mixer. Ajouter le sucre et le Skyr. Mixer..
- Chauffer le lait dans une casserole, incorporer la gélatine égouttée, amener à ébullition puis éteindre aussitôt le feu. Mettre le lait dans le bol et mélanger. Verser le mélange dans un moule rond démontable. Faire solidifier au frigo au minimum 2 heures..
- Mettre la dernière feuille de gélatine dans de l’eau froide pendant 10 minutes. Chauffer la gelée avec un peu d’eau (3 c à s) et la gélatine égouttée. Mélanger et retirer du feu. Laisser tiédir. Etaler la gelée sur le cheesecake et mettre une heure au congélateur. Une fois solidifié, le démouler après avoir passé un couteau tout autour. Décorer avec des fraises..
So that's going to wrap it up for this special food cheesecake aux fraises et au skyr recipe. Thank you very much for reading. I am sure that you can make this at home. There's gonna be more interesting food at home recipes coming up. Remember to save this page on your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thanks again for reading. Go on get cooking!