Simple Way to Prepare Super Quick Homemade Tarte à la confiture d'abricots

Tarte à la confiture d'abricots.

Tarte à la confiture d'abricots

Hello everybody, I hope you're having an incredible day today. Today, I'm gonna show you how to make a distinctive dish, tarte à la confiture d'abricots. One of my favorites food recipes. For mine, I am going to make it a little bit unique. This is gonna smell and look delicious.

Tarte à la confiture d'abricots is one of the most well liked of current trending meals on earth. It's appreciated by millions daily. It is easy, it is quick, it tastes yummy. They're nice and they look wonderful. Tarte à la confiture d'abricots is something which I have loved my whole life.

To get started with this particular recipe, we have to first prepare a few components. You can have tarte à la confiture d'abricots using 9 ingredients and 6 steps. Here is how you cook it.

The ingredients needed to make Tarte à la confiture d'abricots:

  1. Make ready 4,5 of tasses de farine.
  2. Take 4 of oeufs.
  3. Take of Zeste d'une orange et d'un citron.
  4. Take of Vanille.
  5. Prepare 3/4 tasse of sucre.
  6. Prepare 1 tasse of beurre fondu et huile vegetal.
  7. Take 1,5 cuillère à café of Baking powder.
  8. Take 1/2 tasse of confiture d'abricot.
  9. Take 1/2 tasse of noix.

Steps to make Tarte à la confiture d'abricots:

  1. Mélanger les oeufs avec la vanille, le zeste et le sucre.
  2. Ajouter la farine peu à peu et melanger avec une spatule puis à la main jusqu'à l'obtention d'une pâte homogène.
  3. Étaler 3/4 de la pâte dans un moule à tarte et piquer le fond avec une fourchette.
  4. Etaler la confiture puis couvrir de noix en morceau et râper le 1/4 restant de la pâte.
  5. Enfourner à 180c pendant 25 minutes.
  6. Servir froid.

So that's going to wrap it up for this special food tarte à la confiture d'abricots recipe. Thanks so much for reading. I am confident you will make this at home. There is gonna be more interesting food in home recipes coming up. Remember to save this page on your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!

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