Confiture oblique bicolore à la fraise et au kiwi.
it is me, Dave, welcome to my recipe site. Today, we're going to make a distinctive dish, confiture oblique bicolore à la fraise et au kiwi. It is one of my favorites. This time, I am going to make it a bit unique. This will be really delicious.
Confiture oblique bicolore à la fraise et au kiwi is one of the most favored of current trending foods in the world. It's easy, it's fast, it tastes yummy. It is enjoyed by millions daily. Confiture oblique bicolore à la fraise et au kiwi is something that I've loved my entire life. They're fine and they look fantastic.
To get started with this recipe, we have to prepare a few ingredients. You can have confiture oblique bicolore à la fraise et au kiwi using 3 ingredients and 6 steps. Here is how you cook that.
The ingredients needed to make Confiture oblique bicolore à la fraise et au kiwi:
- Get 500 g of fraises gariguettes.
- Take 600 g of kiwi (environ 8 à 9 kiwis).
- Get 1 kg of sucre en poudre.
Steps to make Confiture oblique bicolore à la fraise et au kiwi:
- Équeutez et coupez les fraises en 4. Mettez-les dans un saladier avec 500 g de sucre et laissez macérer jusqu'à ce que le sucre fonde..
- Épluchez les kiwis, coupez-les en dés, puis mélangez-les avec le reste du sucre et laissez macérer jusqu'à la fonte du sucre..
- Faites cuire la confiture de kiwis en premier : portez à ébullition, et laissez cuire 15 minutes à gros bouillons..
- Versez la confiture dans les pots que vous laisserez penchés jusqu'à total refroidissement..
- Préparez et versez la confiture de fraises sur la confiture de kiwi et laissez refroidir..
- Faites fondre la paraffine et versez sur les confitures. Laissez refroidir avant de fermer..
So that is going to wrap this up with this exceptional food confiture oblique bicolore à la fraise et au kiwi recipe. Thanks so much for reading. I am sure that you can make this at home. There is gonna be interesting food at home recipes coming up. Remember to bookmark this page on your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thanks again for reading. Go on get cooking!