Sablés à la confiture.
Hey everyone, The first thing you have to master is the different terminology you'll discover in recipes actually means. There are many new and at times foreign sounding terms that you may find in common recipes. These terms can mean the gap in recipe success or failure. You need to be able to discover a good section in any inclusive cookbook that explains the different definitions for unknown terminology. If you aren't entirely certain what is meant by"folding in the eggs" it is in your interests to look this up. Today, we're going to make a distinctive dish, sablés à la confiture. One of my favorites. This time, I will make it a bit unique. This will be really delicious.
Sablés à la confiture is one of the most favored of current trending meals on earth. It's appreciated by millions every day. It is simple, it's fast, it tastes delicious. Sablés à la confiture is something which I've loved my whole life. They are nice and they look wonderful.
To begin with this particular recipe, we must prepare a few ingredients. You can cook sablés à la confiture using 7 ingredients and 11 steps. Here is how you cook it.
The ingredients needed to make Sablés à la confiture:
- Get 250 g of farine.
- Get 1 of càc de levure chimique.
- Prepare 1 of oeuf.
- Prepare 150 g of beurre pommade.
- Prepare 120 g of sucre glace.
- Get 1 gousse of vanille.
- Prepare of de la confiture de fraise (ou au choix).
Instructions to make Sablés à la confiture:
- Mélanger l'œuf, le sucre et les grains de vanille..
- Dans un autre saladier, mélanger la farine et la levure tamisées. Ajouter le beurre et mélanger pour obtenir un aspect sablé..
- Incorporer ensuite le premier mélange œuf/sucre/vanille..
- Bien mélanger et réserver au moins une heure au frigo..
- Préchauffer le four à 180°C..
- Lorsque la pâte est assez solide pour être travaillée, l'étaler sur un plan de travail fariné puis détailler les sablés à l'aide d'emporte-pièces. Un plein pour faire le fond et un ajouré pour le dessus..
- Les disposer sur une plaque recouverte de papier cuisson et enfourner pour une dizaine de minutes. Temps donné à titre indicatif, en fonction de votre four, surveillez la cuisson et sortez-les dès qu'ils sont dorés..
- Les laisser complètement refoirdir..
- Pendant ce temps, chauffer la confiture dans une petite casserole..
- Lorsque les sablés sont bien froids et la confiture tiédie, procéder au montage. Déposer une couche de confiture sur les fonds puis déposer les sablés ajourés sur le dessus. Presser légèrement pour bien faire adhérer la confiture..
- Optionnel : vous pouvez les saupoudrer de sucre glace pour plus de gourmandise..
So that is going to wrap this up with this exceptional food sablés à la confiture recipe. Thank you very much for your time. I am confident you can make this at home. There is gonna be more interesting food in home recipes coming up. Remember to bookmark this page in your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!