Beignets au fromage blanc/ Papanasi.
it's Brad, welcome to our recipe site. Today, I'm gonna show you how to make a special dish, beignets au fromage blanc/ papanasi. It is one of my favorites. For mine, I'm gonna make it a little bit tasty. This is gonna smell and look delicious.
Beignets au fromage blanc/ Papanasi is one of the most popular of recent trending foods in the world. It's appreciated by millions every day. It's simple, it is fast, it tastes delicious. They are fine and they look wonderful. Beignets au fromage blanc/ Papanasi is something which I've loved my whole life.
To get started with this particular recipe, we must prepare a few components. You can have beignets au fromage blanc/ papanasi using 12 ingredients and 5 steps. Here is how you cook it.
The ingredients needed to make Beignets au fromage blanc/ Papanasi:
- Make ready of Pâte :.
- Take 200 g of fromage blanc très sec type cottage.
- Take 150 g of farine (+/- 20 g).
- Prepare 1 c of à c de levure chimique.
- Prepare 1 of œuf.
- Prepare 1 of sachet de sucre vanillé.
- Prepare of le zeste d'un demi citron bio.
- Take of l'huile pour friture.
- Get of Pour servir:.
- Make ready of crème aigre /yaourt.
- Prepare of confiture.
- Get of sucre poudre.
Instructions to make Beignets au fromage blanc/ Papanasi:
- Égouttez l'excès d'eau du fromage cottage. Mélangez le fromage blanc avec le sucre vanillé. Ajoutez l'œuf, le sel et la farine mélangée à la levure chimique..
- Bien mélanger mais pas longtemps car elle va durcir. Si la pâte est très collante, ajoutez un peu de farine. Placez la pâte au frais temps de 30 minutes..
- Avec un rouleau à pâtisserie fariné, roulez la pâte sur une épaisseur de 1,5 cm. Découpez des disques de 10-12 cm avec un verre/forme. Faites un trou au milieu. Utilisez la pâte restante pour faire des petites boules, qui seront utilisées pour couronner le papanasi..
- Faites chauffer l’huile à et plongez-y les beignets. Faites frire seulement un/deux papanasi à la fois. Faites-les frire 2-3 minutes de chaque côté à feu moyen. Égouttez les beignets sur du papier absorbant..
- Servez les chauds de suite avec de la crème aigre ou yaourt, confiture et saupoudrés de sucre glace..
So that is going to wrap it up for this special food beignets au fromage blanc/ papanasi recipe. Thank you very much for reading. I am confident that you can make this at home. There's gonna be more interesting food in home recipes coming up. Remember to bookmark this page in your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!