Sablés à la confiture.
Hey everyone, I hope you are having an incredible day today. Today, I'm gonna show you how to prepare a special dish, sablés à la confiture. One of my favorites. This time, I will make it a bit tasty. This will be really delicious.
Sablés à la confiture is one of the most favored of recent trending foods in the world. It's enjoyed by millions daily. It is simple, it is fast, it tastes delicious. Sablés à la confiture is something which I have loved my entire life. They are fine and they look wonderful.
To begin with this particular recipe, we must prepare a few components. You can have sablés à la confiture using 10 ingredients and 10 steps. Here is how you can achieve that.
The ingredients needed to make Sablés à la confiture:
- Make ready 250 g of farine,.
- Make ready 90 g of sucre,.
- Make ready 1 of oeuf.
- Get 120 g of beurre.
- Prepare 2 c of à c de levure chimique.
- Prepare 1 of sachet de sucre vanillé.
- Make ready of Quelques gouttes de jus de citron.
- Take 1 of pincée de sel.
- Get of Confiture de votre choix.
- Prepare of Sucre glace pour la déco.
Steps to make Sablés à la confiture:
- Dans un saladier, mélanger la farine avec la levure..
- Ensuite creuser un puits et ajouter le sel, les sucres, quelques gouttes de jus de citron et l’œuf.Ajouter le beurre coupé en petits morceaux et pétrir jusqu’à obtenir une boule de pâte bien homogène..
- Former une boule, l’envelopper dans un film alimentaire et la réserver 1 heure au réfrigérateur..
- Abaisser finement la pâte et découper des disques à l’aide d’un emporte pièce puis découper le centre sur la moitié des disques..
- Les disposer sur une plaque à pâtisserie recouverte de papier sulfurisé.
- Préchauffer votre four à 180 degrés..
- Enfourner pour 8 à 10 mn selon votre four..
- Laisser refroidir..
- Badigeonnez un peu de confiture sur les disques entiers et accolez les..
- Saupoudrez vos sablés à la confiture de sucre glace..
So that's going to wrap this up for this special food sablés à la confiture recipe. Thank you very much for your time. I'm sure you will make this at home. There's gonna be more interesting food at home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page on your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!