Step-by-Step Guide to Prepare Award-winning Curd de confiture d'abricots

Curd de confiture d'abricots.

Curd de confiture d'abricots

it's me, Dave, welcome to my recipe page. Today, we're going to make a distinctive dish, curd de confiture d'abricots. It is one of my favorites food recipes. For mine, I will make it a bit unique. This will be really delicious.

Curd de confiture d'abricots is one of the most popular of current trending meals in the world. It's easy, it is quick, it tastes delicious. It's appreciated by millions every day. Curd de confiture d'abricots is something which I have loved my whole life. They are nice and they look wonderful.

To begin with this particular recipe, we must prepare a few components. You can have curd de confiture d'abricots using 6 ingredients and 3 steps. Here is how you cook it.

The ingredients needed to make Curd de confiture d'abricots:

  1. Make ready 350 g of confiture d'abricots.
  2. Prepare 2 of jaunes d'oeufs.
  3. Get 30 g of beurre.
  4. Make ready 1 of cas bombée de maïzena.
  5. Get 2 of cas d'eau.
  6. Make ready 2 of cas de citron.

Instructions to make Curd de confiture d'abricots:

  1. Mélanger la confiture avec la maïzena diluer dans l’eau puis les jaunes d’oeufs et le beurre en cubes et le jus de citron bien mélanger, faire cuire a feux doux et mélangez au fouet sans arrêt pour pas que la préparation brûle, le curd est prêt quand le test de la cuillère est ok « passer le doigt pour tracé une ligne elle doit rester telle qu’elle » retirez du feux et réservez la dans un pot de confiture..
  2. Moi je l’ai utiliser pour des mini tartelettes meringuées j’ai récupéré les zest du citron et parfumée ma meringue avec..
  3. Mais vous pouvez l'utiliser dans d'autres préparations.

So that is going to wrap it up with this special food curd de confiture d'abricots recipe. Thank you very much for reading. I'm sure you can make this at home. There's gonna be more interesting food at home recipes coming up. Don't forget to save this page on your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!

Post a Comment

Previous Post Next Post