Fleurs sablées a la confiture.
Hey everyone, First thing you have to learn is what the different terminology you'll discover in recipes actually means. There are many brand new and sometimes foreign sounding terms you may find in recipes that are common. These terms can mean the difference in recipe success or failure. You ought to find a way to discover a good section in any inclusive cook book that explains the different definitions for unfamiliar speech. If you aren't entirely certain what's meant with"folding in the eggs" it is in your interests to look it up. Today, I will show you a way to prepare a distinctive dish, fleurs sablées a la confiture. It is one of my favorites. For mine, I'm gonna make it a little bit tasty. This is gonna smell and look delicious.
Fleurs sablées a la confiture is one of the most favored of recent trending foods on earth. It is simple, it's fast, it tastes delicious. It is enjoyed by millions every day. Fleurs sablées a la confiture is something which I've loved my entire life. They're fine and they look fantastic.
To get started with this recipe, we have to first prepare a few ingredients. You can have fleurs sablées a la confiture using 10 ingredients and 5 steps. Here is how you can achieve it.
The ingredients needed to make Fleurs sablées a la confiture:
- Take 250 g of farine.
- Prepare 50 g of Maïzena®.
- Get 4 of jaunes d’œufs.
- Make ready 150 g of beurre mou.
- Take 100 g of + 25 g de sucre glace.
- Make ready 25 g of d'amandes en poudre.
- Take 1/2 of sachet de levure chimique.
- Prepare 1/2 cc of bicarbonate alimentaire.
- Get of Confiture (j'aime celle à la fraise...).
- Prepare 1 cc of lait.
Steps to make Fleurs sablées a la confiture:
- Travailler le beurre en crème avec 100 g de sucre glace. Incorporer les amandes, 3 jaunes d’œufs. Mélanger bien. (J'utilise la feuille de mon robot)..
- Ajouter ensuite la farine, avec la Maïzena, la levure et le bicarbonate tamisés. Mélanger jusqu'à obtention d'une pâte sablée. Filmer et réserver au frais environ 2 heures..
- Sortir la pâte 30 min à température ambiante. L'étaler sur 2 mm d'épaisseur. Découper des fleurs à l'emporte pièces, et sur la moitié des biscuits faire un trou en leur centre (j'ai utilisé le côté large une douille à pâtisserie)..
- Badigeonner les fleurs pleine de jaune d’œuf détendus avec le lait, et couvrir avec une fleur perforée. Cuire sur une plaque tapissée de papier cuisson environ 12 à 15 min, à 180°C..
- Pendant ce temps, battre environ 5 CS de confiture à la fourchette pour la détendre, ou la liquéfier dans une casserole sur feu fort..
So that is going to wrap it up with this exceptional food fleurs sablées a la confiture recipe. Thank you very much for reading. I'm sure you will make this at home. There is gonna be interesting food in home recipes coming up. Remember to save this page on your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!